Overige informatie

Vergoedingen
Het cursorische gedeelte van de opleiding heb ik afgerond en momenteel zit ik in de afstudeerfase. Als haptotherapeut i.o mag ik mijn eigen praktijk voeren. Op dit moment hanteer ik voor de reguliere behandelingen een tarief van 49,95 euro per sessie.
Voor het behalen van de verplichte onderdelen tijdens deze afstudeerperiode ben ik nog op zoek naar cliënten die bereid zijn om naast de behandelingen in mijn eigen praktijk, drie keer mee te gaan naar de praktijk van een docent haptotherapie. Voor deze drie behandelingen zal ik geen bedrag in rekening brengen. Heb je hier interesse in dan hoor ik het graag.
Zodra ik alles heb afgerond kan ik mij inschrijven bij de beroepsvereniging en zal dit bedrag verhoogd worden naar 79,95 euro per behandeling. Afhankelijk van uw ziektekostenverzekering zijn er dan wel mogelijkheden om de kosten (gedeeltelijk) te declareren.

Contact
Wil je contact met mij opnemen dan kan ben ik bereikbaar op tel: 0636563923 of mail naar jacquelineroks@gmailcom.
Tijdens mijn werkzaamheden ben ik niet in de gelegenheid de telefoon aan te nemen. Na het inspreken van je naam en telefoonnummer word je dezelfde dag nog door mij teruggebeld.

De praktijk is gevestigd Op het Zusterplein 22b in Zeist

Route

Links
Op de site van de VVH (Vereniging voor haptotherapeuten) kan je veel informatie vinden over haptotherapie en over de beroepsvereniging.
Klik hier voor meer informatie over de Vereniging Van Haptotherapeuten